Guarderia Santa Maria

La Llar d’Infants es remunta a finals dels anys seixanta, quan era rector de la Parròquia Santa Maria Mn. Jaume Serrano i Vidal. 

Per tal de poder dur a terme la construcció de la Llar d’Infants i la Capella de Sant Salvador, la nostra parròquia va fer un esforç econòmic superior a les seves pròpies possibilitats per poder fer front a la despesa que suposava aquesta construcció, amb finalitat social i sense afany de lucre.
De la Llar d’Infants parroquial se’n feren càrrec les Filles de la Caritat de Sant Vicenç de Paül, des de la seva inauguració l’any 1972, fins a l’any 1990, any en què abandonaren definitivament la Llar.

La Llar continua oferint el seus serveis a les famílies amb menys recursos econòmics, als infants més necessitats de línies educatives especials (va ser la primera Llar d’Olesa a obrir-se a la integració de nens amb discapacitats o dèficits). En l’actualitat tenim 120 places escolars, repartides en tres línies educatives. Aquesta ampliació ha estat possible gràcies al conveni signat amb l’Ajuntament, que ens donà suport i confià en nosaltres per la nostra seriositat i responsabilitat, i per la nostra experiència durant tants anys de dedicació a l’educació i atenció dels infants de 0 a 3 anys.

Avui en dia la Llar d’Infants és un centre modern, ampli, gran i lluminós, amb un personal altament preparat i qualificat, i amb totes les titulacions conforme al que estableix la normativa, amb 34 anys de funcionament.

Directora: Sra. Núria Part

C. Indústria, 135    Telèfon 93.778.19.92