Notícies

El papa Francesc visitarà Fàtima

Patriarca de Lisboa a Portugal: "El papa Francesc visitarà Fàtima enmig d'un escenari mundial agitat"

El Patriarca de Lisboa a Portugal, el cardenal Manuel Clemente, ha afirmat que enmig d'un "escenari mundial agitat", el papa Francesc visitarà Fàtima els dies 12 i 13 de maig com un veritable pelegrí de l'esperança.

ACIprensa, 4 maig 17

Missa Crismal amb accent solidari

Missa Crismal amb accent solidari per Síria al Bisbat de Sant Feliu de Llobregat

Dimecres Sant, dia 12 d’abril, a les 11.00 h tindrà lloc la Missa Crismal a la catedral de Sant Llorenç, una de les celebracions més importants per als fidels de la Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat pel significat profund que té d’aplegar-se en comunió de germans que miren de seguir Jesús i els seu manament "Estimeu-vos els uns als altres". Precisament amb la consciència de pertànyer a una gran família, la de l’Església estesa a tot arreu, també allà on passa especialment necessitat, la col·lecta de la Missa Crismal anirà destinada als cristians perseguits, mitjançant la institució Ajuda a l'Església Necessitada.

Bisbat de Sant Feliu de Llobregat, 6 abril 17

El papa Francesc als joves

El papa Francesc als joves: "No us deixeu arrossegar per la moda del moment"

Com cada mes, el Papa i la seva Xarxa Mundial de Pregària presenten "El vídeo del Papa". Fent al·legoria a les activitats de moda dels joves, com ho és el cross-fit, el papa Francesc desafia els joves a fer servir la seva vocació per construir un món millor.

La Machi, 5 abril 17

Un jove confessa un pla per assassinar el papa Francesc


Un jove confessa un pla per assassinar el papa Francesc durant un viatge apostòlic

Un jove va admetre que va estar involucrat en un complot per assassinar el papa Francesc en un dels seus viatges apostòlics, segons ha informat el Departament de Justícia dels Estats Units.

ACIprensa, 5 abril 17

Canonització dels pastorets de Fàtima

El Papa aprova la canonització dels pastorets de Fàtima

El papa Francesc ha aprovat, aquest dijous 23 de març, el miracle necessari per a la canonització dels beats Francesc i Jacinta Marto, vidents de Fàtima, segons ho ha anunciat la Sala de Premsa de la Santa Seu. La data i el lloc de la cerimònia de canonització es decidiran en el proper Consistori de cardenals, previst per al 20 d'abril.

AICA, 24 març 17

Jesús com a Senyor i Redemptor

L'ecumenisme és reconèixer Jesús com a Senyor i Redemptor, assegura el papa Francesc

El papa Francesc va expressar el desig d'arribar a la comunió i el respecte en rebre en audiència una delegació ecumènica de l'Església Luterana de Finlàndia amb motiu del pelegrinatge anual a Roma per celebrar la festa de Sant Enric, patró del país, en el marc de la Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians.

ACIprensa, 20 gener 17

"El veritable ecumenisme, en efecte, es basa en la conversió comuna a Jesucrist com el nostre Senyor i Redemptor. Si ens acostem junts a Ell, ens acostem també els uns als altres", va afirmar el papa Francesc.