Notícies

"Stella Maris"

"Stella Maris" comença la recollida de gorres de llana a l'Arquebisbat de Tarragona

La iniciativa solidària de recollida de gorres de llana per entregar als mariners, que organitza anualment Stella Maris, ja està en marxa. Des d’ara i fins al dia 10 de desembre, totes aquelles persones que hi vulguin col·laborar poden deixar les gorres a les seves parròquies, a la llibreria de l’Arquebisbat de Tarragona, a l’església del Carme (carrer de l’Assalt, 11) o a la seu de Stella Maris els dilluns, dimecres i divendres a la tarda

Arquebisbat de Tarragona, 21 octubre 21

Les gorres no poden tenir cap borla al capdamunt perquè els mariners han de portar casc de seguretat a bord. Així mateix, en el moment de fer l’entrega de les gorres cal indicar la parròquia, municipi o comunitat de procedència.

Stella Maris és la pastoral de la mar de l’Arquebisbat de Tarragona i vetlla pel benestar dels mariners donant-los assistència social i espiritual. La gent del mar troba un espai d’acollida i repòs en el local que Stella Maris té al Port de Tarragona i els voluntaris de l’apostolat del mar porten l’alegria de l’Evangeli a bord amb les diverses actuacions solidàries i d’acompanyament que realitzen. La seva activitat pastoral s’estén en 55 països diferents.

<< Anar a la pàgina de notícies