El racó del Mossèn

Aquest espai explica les activitats pastorals de Mn. Esteve, rector.

ACTIVITATS PASTORALS DE MN. ESTEVE

Cada dia: 8.00 Missa a la capella de les Hospitalàries de Martorell. Matins: Assistència al malalts de l’Hospital del Sagrat Cor. Rep visites al despatx.
Dimecres i divendres: Visites al despatx parroquial d’Olesa de Montserrat.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

“Sereu revestits de la gràcia de Déu”

Aquest dissabte, el Sr.Bisbe de Sant Feliu, Mons. Agustí Cortés, us administrarà el sagrament de la confirmació. Es una festa gran per a la nostra parròquia. Després d’haver perseverat durant molts anys a la catequesi us ha arribat el moment de la vostra “maduresa” i acceptar que sou forts en la fe i assolir els compromisos personals que l’església us demana.

Es Jesús qui us fa aquesta invitació a rebre dit sagrament de la confirmació. Un grup de joves de la nostra parròquia sereu “revestits de la gràcia de Déu”. Us convido que escolteu la veu de Déu. La vostra fe en Jesús no ha de consistir en un conjunt d’idees i normes coherents i interessants que trobem a l’evangeli.La vostra fe ha de ser el seguiment a una persona que ha encarnat aquest pensament i ha portat l’estil de vida que se’n deriva. Una persona que els cristians professem vivint en la nostra història, amb una nova fe. És el Ressuscitat.

La vostra fe en Jesús ha de suposar el seguiment i la relació personal amb Ell. Ho trobareu en moltes planes de l’evangeli: La crida i seguiment de dos amics Joan i Andreu (Jn. 1,37ss) la crida de Levi (Mt.19,51ss) per seguir Jesús heu d’establir una comunicació personal, amb els seus alts i baixos, per descomptat, però sempre amb els ulls oberts i l’orella atenta al Mestre.

Joan i Andreu eren dos joves d’esperit viu i inquiet es troben amb Jesús per primera vegada a la vora del riu Jordà. A la vida dels joves els va quedat marcat aquell dia, que anys després, Joan recordava l’hora: “Eren cap a les
quatre de la tarda”.

Heu de descobrir el missatge de Jesús. Tot ell ens parla de l’amor de Déu per a tothom. Heu escoltat la seva invitació: “Vine i segueix-me”. No tingueu por. Jesús us convida a tots a trobar la felicitat en la mesura que us preocupa la felicitat dels altres.

Permeteu-me que acabi aquesta carta de felicitació per la vostra confirmació amb un pensament de Martin Luther
King: “Estimeu-vos vosaltres mateixos a condició que això signifiqui un interès per a la vostra persona” Aquesta és la llargada de la vida. Estimeu els altres com us estimen a vosaltres mateixos”: Aquesta és l’amplada de la vida”

I no oblideu que hi ha un primer manament: “Estima el teu Déu amb tot el cor, amb tota la teva ànima, amb totes les teves forces” Aquesta és l’alçada de la vida.
Esteve

  Esteve Fernández García,
    Rector d’Olesa de Montserrat.