La Parròquia

PRESENTACIÓ

La Parròquia de Santa Maria d’Olesa de Montserrat és el temple on es reuneix la comunitat cristiana catòlica de la vila d’Olesa de Montserrat. Juntament amb el temple parroquial, també hi ha la Capella de l’Hospital de la Mare de Déu de Montserrat i la Capella de la Residència Santa Oliva. Entre aquests tres espais, se celebren les Eucaristies dominicals a la nostra vila. La comunitat parroquial també compta amb une comunitat de religioses:les Mares Escolàpies, lligada a la vida parroquial i a la vila d’Olesa.

MISSIÓ

La missió principal de la Parròquia és anunciar la joia de l’Evangeli. A més, com a tota parròquia, es duen a terme tots els sagraments manats per la Santa Mare Església: Baptisme, Comunió, Confirmació, etc. Per ajudar a aquesta missió, la Parròquia compta amb un conjunt de persones i entitats que col·laboren perquè tothom estigui ben atès.

HORARI DEL DESPATX PARROQUIAL

Per a qualsevol consulta relacionada amb les cerimònies de casaments, bateig, catequesi, comunions, misses i altres oficis religiosos, l'horari del Despatx Parroquial és:

 Divendres: 18.00h - 20.00h

Entrevistes personals amb el Sr. Rector: Divendres  18.00h a 20.00h

Qualsevol altre dia, amb cita previa, Tel 669642960

CONTACTE

Plaça Nova 21

08640 Olesa de Montserrat

T. 93 7780091

Adreça electronica: contacte@parroquiaolesa.com

                                                                                                              www.bisbatsantfeliu.cat